Най-Успешната Медитация за Изчистване на Аурата


Медитация за изчистване на аурата


Намасте, днес ще ти покажа една изключително ефикасна медитация за изчистване на аурата и за изчистване на всякакава негативна енергия.

Тази лесна но извънредно ефективна медитация е била практикувана и продължава да се практикува и до днес от великите йога мъдреци са я използвали не само за постигането на тази цел но, и даже и за изчистване на духове и проклятия.

Тук ще научиш не само тази благополучна медитация, но и ако останеш до края на тази статия, аз също така ще ти разкажа за още няколко духовни медитационни техники, които не само че ще те предпазят и ще ти изчистят аурата но и ще ти дадат повечче радост, щастие, любов, мир, спокойствие, мъдрост и благополучие.

Нека да започнем, но преди това позволи ми да ти се представя, аз съм Балгопал и практикувам и преподавам йога и медитация от почти вече 20г.

Аз съм директор на Ананда за България, Ананда е световна йога общност която е основана от Свами Криянанда който е директен ученик на великият йога гуру Парамханса Йогананда, авторът на световноизвестната класика автобиографията на един йогин и един от великите учители на върховната духовна йога техника на крия йога по света.

Много ученици по йога и медитация идват при мен, поради няколко главни причини.

1во те изскат да започнат със йога и медитация и незнаят откъде и как да го направят, и 2ро те са започнали но техниките които те практикуват не им дават резултата които те търсят, понеже не са толкова ефеткитвни.

Една от тези техники е медитацията и за изчистване на аурата и негативните енергии.

Какво Точно е Аурата и Защо е Толкова Важно Да я Изчистиш и да я Увеличиш?

Аурата е едно електромагнитно енергийно поле, което те заобикаля и те предпазва от лоши енергии и лоша карма.

Твоята аура се излъчва от центъра на твоето енергийно тяло, известно още като астралното тяло.

Тя действа като щит против лоши въздействия и енергии от други хора и същества и от космоса като цяло.

Ако твоята аура е слаба и замърсена то тогава всяка негативна енергия насочена към теб ще ти въздейства неблагоприятно и в някои случаи може и да те обладае и да то прични изключително много болки и проблеми не само в в твоите духовни практики но и в живота ти като цяло.

Затова е много, но много важно, да си поддържаш аурата чиста и силна, за да може да си винаги предпазен от такива негативни енергии и въздействия.

Така не само че ще можеш да напреднеш много по-бързо по духовната пътека, но и ще получаваш все повече ползи като радост, щастие, любов, мир, спокойствие, мъдрост и благополучие в живота и ще можеш да ги даряваш на твоите близки и приятели.

Когато започнеш да практикуваш тази медитация за изчистване на аурата

и другите техники за изчистване на негативната енергия които ще ти покажа след това, аурата ти което е твоето защитно магнитно поле става много чиста и силна и лошата карма, която трябва да се върне към теб намаля значително.

Ето защо това е толкова важно:

Например, ако твоята карма например е била да си загубиш крака, ти ще получиш само една драскотина.

Тук във ананда сме имали изключително много случаи на предпазване от лоша карма които повечето хора смятат за чудеса.

Например когато един от учениците тук падна от една стълба на един строеж, и едно арматурно желязо го намушка в бедрото.

Когато го заведохме в болнизцата, доктора каза че никога през 30 годишната си кариера не е бил виждал такова прецизно намушкване, което е избягнало всички жиснено важни артерии, мускули, сухожилия и кости и затова ще зарасне изключително бързо и безболезнено.

Каза че ако е било самои няколко милиметра в която и да е страна учникът може би е нямало да оживее или да остане инвалид.

Точно както силната имунна система предпазва тялото ти от болести, вируси и вредни бактерии, по същия начин силната и чистата ти аура те предпазва от неизбежните последици на лошата карма от изминалите ти дела.

Това обаче въобще не е извинение за да продължаваш да създадваш лоша карма като съзнателно нараняваш други хора, животни, или околната среда за твоя полза. . Ако имаш такива намерения, моля затвори това видео сега.

Ако е така тази медитация за изчистване на аурата както и другите техники за изчистване на негативната енергия изобщо няма да подействат, даже и може да доведат до обратен резултат.

Законът на кармата е много точен и никой не може да го избегне или да се опита да го заблуди.

Преди да започнем със медитацията за изчистване на аурата е добре да запомниш този духовен закон на енергията, който е преподаван от големите майстори на йога:

“Колкото по-голяма е волята, толкова по-силен потокът от енергия.” и “Колкото по-голям е потокът от енергия, толкова по-силно става е електромагнитното поле. (Аурата)”

Великите йога майстори и светите йога писания казват че когато изпращаш една силна мисъл, тогава един лъч от енергия излиза от вас към обекта на тази мисъл. Тогава този енергиен лъч създава едно свое собствено магнитно поле.

Това важи и за аурата ти.

Колко слабо или колко силно би било това енергийно поле, зависи от силата на твоята воля.

Волята представлява едно силно желание, фокусирано върху една единствена цел.

Ако твоята воля и последващият й поток от енергия са силни, тo тогава енергията на аурата ти ще се изчисти и ще се усили експоненциално и ти не само че ще бъдеш защитен от вредни влияния, но и ще можеш да привличаш към себе си всичко, което пожелаеш.

Ти ще можеш да вършиш дела, които привидно са чудотворни за другите хора.

Обикновено това се постига чрез силата на медитацията и визуализацията.

Така Че Нека Да Започнем Със Медитацията За Изчистване На Аурата:

За по бързи резултати докато медитираш помни че трябва да визуализираш със концентрация и воля.

Докато практикувате тази визуализация, помни какво казах преди: Колкото е по-силна волята, толкова е по-силен потокът от енергия. И колкото е по-силен потокът от енергия, толкова е по-силно твоето електромагнитно поле или твоята аура.

Седни на тихо място в удобно положение и си затвори очите. Можеш да седнеш със кръстосани крака на пода или ако предпочиташ можеш да седнеш и на един стол.

Важното  е тялото да ти е отпуснато и гръбнака ти да е изправен.

Сега визулизирай енергията на твоята аура, наситена със всичките цветове на дъгата.

Почувствай как тази вибрираща цветуща светлина изпълва атмосферата, в която се намираш.

Умствено повдигни съзнанието си и визуализирай как твоята аура се разширява и усилва излъчвайки една красива ярка тъмно синя светлина.

Почувствай как силата на тази защитна красива синкава аура, се разширява и във всички посоки.

Почувствайте как енергийното ти поле става все по-силно.

Визуализирай как тази енергия вибрира през твоите чакри и създава едно магнитно поле, което се проявява като светлина.

Почувствай как нарастващата сила на твоята аура, те обгръща като една сфера от ярко синя красива светлина.

Визуализирай каквито цветове предпочиташ, стига те да са ясни и ярки.

Сега почувствайте как тази жизнена енергия е е един вечно самогенериращ се поток от светлина.

Почуствай как тази светлинна сфера се излъчва без усилие от центъра на твоето енергийино тяло.

Сега визуализирай как тази сфера докосва и засилва аурите на другите хора.

Ако техните аури са тъмни или неясни, твоята енергийна светлина ги осветява и ги подсилва, но твоята аура е толкова чиста и силна, че никаква тъмнина не може да проникне през нея и да ти навреди.

Сега почувствай как твоята аура е една магнитната сила, която привлича към теб всичко, което ти искащ да постигнеш.

Сега си отвори очите.

Надявам се тази статия да ти бе полезна и да ти е помогнало и да ти хареса толкова, колкото и на мен да го направя за теб,

И както ти обещах в началото ще ти кажа къде можеш да намериш много по ефикасни медитации и упражнения не само за изчистване на аурата но и за постигане на крайната цел на йога и медитация която е вечно щастие, безкрайно блаженство.

Тази медтация е само върхът на айсберга, ако искаш да постигнеш постоянно растяща радост, щастие, любов, мир, спокойствие, мъдрост и благополучие даже още по бързо и сигурно тогава вземи пълният курс на 5те стъпки към крия йога.

Това е най-добрият и най-пълният курс по крия йога и медитация в България и може би и в света ти няма да можеш да го получиш никъде другаде особено за такава цена която ти предлагам днес.

Но хубавото за теб сега е че ако го искаш може да го имаш за със една огромна отстъпка.

По принцип аз съм предлагал такава отстъпка много рядко, а и не искам да го правя, защото мисля че не е честно за учениците на Ананда.

Но тъй като аз знам че някои от йогините които посещават Ананда България, са в затруднено положение и въпреки това много искат да получат курса по крия йога, просто не искам нищо да се изправя между тях и в този случай между теб и духовното ти просветление. 

За да получиш курса със намаление, просто цъкни цъкни ето тук и следвай инструкциите на следващата страница.

Бог да те благослови

Намасте

Recent Posts

link to Какво е Екадаши и Как се Спазва? 3 Шокиращи Факти за Екадаши, за Които ти не Знаеше

Какво е Екадаши и Как се Спазва? 3 Шокиращи Факти за Екадаши, за Които ти не Знаеше

Това не е просто още една статия за дните на Екадаши. Тук не само че ще научиш какво е Екадаши, и как се спазва,...